1X FAN models
COIN24 old

Вночі російські терористи можуть підірвати Запорізьку АЕС

Вночі російські терористи можуть підірвати Запорізьку АЕС

Сьогодні, 4 липня, російські ЗМІ масово почали розповсюджувати інформацію про те, що ЗСУ нібито планують 5 липня у темну пору підірвати ЗАЕС. Враховуючи, що зазвичай таким чином рашисти завжди анонсують власні теракти, рівень небезпеки аварії на атомній станції є надзвичайно великим. Особливо з врахуванням того, що за попередньо інформацією ГУР, саме до 5 липня ЗАЕС примусово мали покинути усі працівники.

У вищому керівництві країни на вказану інформацію реагують з обережністю. Однак не виключають можливої реалізації рашистами задуманого теракту.

Загроза теракту на Запорізькій АЕС 50/50. росія використовує терористичні методи ведення війни, тому що протидіяти наступальним операціям немає сил. Таким чином кремль хоче запобігти програшу будь-яким шляхом,

– заявив Подоляк.

Нагадаємо, що територію ЗАЕС рашисти неабияк замінували, а на дахах встановили воєнне обладнання. А сьогодні з незрозумілих причин АЕС втратила живлення з основної зовнішньої лінії електропередачі. Щоправда, завдяки втручанню МАГАТЕ, її було перепідключено на єдину доступну резервну лінію.

Будьте першим, хто прокоментував "Вночі російські терористи можуть підірвати Запорізьку АЕС"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*