1X FAN models
1xfan manager
Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange

У Житомирі колишнього вчителя танців викрили на збережені та перегляді дитячої порнографії

У Житомирі колишнього вчителя танців викрили на збережені та перегляді дитячої порнографії

Нещодавно українські правоохоронці отримали повідомлення від європейських колег про те, що при затриманні осіб, які розповсюджували контент сексуального характеру, в одній з інтернет груп був помічений номер українського абонента. У ході перевірки поліцейські встановили, що він належить колишньому вчителю танців, раніше судимому за злочини сексуального характеру – 61-річному житомирянину.

Відтак правоохоронці провели обшук за місцем проживання чоловіка та вилучили наявну комп’ютерну техніку і мобільні телефони.Було призначено ряд експертних досліджень, які підтвердили наявність заборонених файлів на його пристроях.

В результаті слідства з`ясувалося, що, створивши фейковий аккаунт, чоловік був учасником груп у месендежерах з трафіком дитячої порнографії. Фігурант завантажував такий контент та зберігав на власному мобільному телефоні.

До того ж чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення сексуального насильства, розбещення неповнолітніх та розповсюдження порнографічних предметів.

Днями збоченцю повідомили про підозру в умисному одержанні доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем та умисному зберіганні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження (ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Тепер недовчителю загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо також, що у Житомирі перед судом постане збоченець, який зберігав на комп`ютері відеофайли з дитячою порнографією.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі колишнього вчителя танців викрили на збережені та перегляді дитячої порнографії"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*