1X FAN models
COIN24 old

На Житомирщині правоохоронці викрили чоловіка у заволодінні 9 тонами алюмінію

На Житомирщині правоохоронці викрили чоловіка у заволодінні 9 тонами алюмінію

Днями житомирські правоохоронці завершили розслідування шахрайських оборудок 53-річного киянина з металобрухтом на понад 300 тисяч гривень.

Поліцейські з’ясували, що задля реалізації схеми чоловік розмістив в інтернет-мережі оголошення з пропозицією вантажоперевезень. За умовами сайту він додав до публікації відомості про паспорт громадянина України водія, водійське посвідчення та данні вантажного автомобіля з напівпричепом. Однак документи були несправжніми.

Таким способом фігурант отримав замовлення від приватного підприємства щодо перевезення вантажу з Житомирського району до столиці. Він прибув за обумовленою адресою, а на контрольно-пропускному пункті посвідчив свою особу чужими документами. Завантажившись брухтом алюмінію, вирушив в дорогу, однак, до пункту призначення так і не прибув.

В результаті низки проведених обшуків правоохоронці вилучили понад 20 свідоцтв про реєстрацію вантажного та легкового транспорту, майже десяток державних номерних знаків, паспорти громадян України та водійські посвідчення на різні імена, три автомобілі, частину металобрухту, тенти на вантажівку.

Зібравши достатні докази, слідчі завершили розслідування кримінального провадження. Чоловікові інкриміновано вчинення шахрайства (ч. 3 ст. 190 КК України).

Нині матеріали справи передано до суду. Зловмиснику загрожує покарання від обмеження волі до восьми років ув’язнення.

Поліцейські з’ясовують походження вилучених документів.

Нагадаємо також, що у Житомирі судитимуть шахрая, який підробивши документи, заволодів чужою квартирою.

Будьте першим, хто прокоментував "На Житомирщині правоохоронці викрили чоловіка у заволодінні 9 тонами алюмінію"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*