1X FAN models
COIN24 old

На Михайлівській проводять благодійні змагання – чемпіонат з армреслінгу на честь ЗСУ (ФОТО)

На Михайлівській проводять благодійні змагання - чемпіонат з армреслінгу на честь ЗСУ

Відкритий чемпіонат з армреслінгу в честь ЗСУ та розвитку українського спорту стартував на пішохідній Михайлівській о 13.30 22 серпня. До цього учасники реєструвалися, проходили процедуру зважування, розминалися.

Серед організаторів заходу – військовослужбовець, діючий рекордсмен України та світу, волонтер Дмитро Косатий, який розповів, що до змагань долучилося близько 50 спортсменів (чоловіки і жінки) з різних куточків Житомирщини та безпосередньо обласного центру у різних вікових (юнаки до 15 років, юніори до 18 років, дорослі від 14 років) та вагових (55, 65, 60, 65+, 70, 70+, 80, 80+ кг) категоріях.

Після завершення чемпіонату будуть визначені переможці у кожній з цих категорій, яких нагородять медалями за перше, друге і третє місця, решту – грамотатими учасників, а також абсолютний чемпіонт отримає кубок.

Варто відзначити, що чемпіонат має благодійну мету – у рамках змагань проводять збір коштів на станцію РЕБ (загальна сума 120 тисяч гривень). Зокрема, донати і благодійні внески роблять учасники змагань, а також глядачі і усі охочі, хто у цей час проходить Михайлівською.

Юлія Демусь

Стояли до кінця: у Житомирі відкрили фотовиставку, присвячену білоруським Героям, які боронили Україну (ФОТО)

У центрі Житомира встановлюють конструкції для «Алеї Слави Героїв», яку відкриють 29 серпня (ФОТО)

Будьте першим, хто прокоментував "На Михайлівській проводять благодійні змагання – чемпіонат з армреслінгу на честь ЗСУ (ФОТО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*