У Житомирській області підприємець займається вирощуванням каліфорнійських черв’яків, які здатні перетворити на біогумус будь-які відходи. А також фермер видобуває “черв’ячний сік”, яким поливає овочі для збільшення врожайності, – пише shotam.info.
Олександр Щербина зазначає, що його “домашні улюбленці” дуже люблять смакувати картоном – і теж його переробляють.
Фермер придбав черв’яків, аби не витрачатися на добрива і годує їх лише залишками з кухні – морква, буряки, картопля.
Відзначимо, що тисяча таких хробаків вартує близько 400 гривень.
Відходи життєдіяльності фермер називає органічним “черв’ячним соком” і використовує його для поливу огіркової плантації.
Найближчим часом підприємець планує добудувати ще й невеличку ферму, придбати ще більше курей, а також почати вирощувати міні-поросяток.
А ми нагадаємо, що в обласному центрі відбувся чемпіонат з автозвуку “ЕММА-2019”.
Будьте першим, хто прокоментував "Фермер з Житомирщини виробляє сік із черв’яків"