Фермер з Житомирщини виробляє сік із черв’яків

У Житомирській області підприємець займається вирощуванням каліфорнійських черв’яків, які здатні перетворити на біогумус будь-які відходи. А також фермер видобуває “черв’ячний сік”, яким поливає овочі для збільшення врожайності, – пише shotam.info.

Олександр Щербина зазначає, що його “домашні улюбленці” дуже люблять смакувати картоном – і теж його переробляють.

Фермер придбав черв’яків, аби не витрачатися на добрива і годує їх лише залишками з кухні – морква, буряки, картопля.

Відзначимо, що тисяча таких хробаків вартує близько 400 гривень.

Відходи життєдіяльності фермер називає органічним “черв’ячним соком” і використовує його для поливу огіркової плантації.

Найближчим часом підприємець планує добудувати ще й невеличку ферму, придбати ще більше курей, а також почати вирощувати міні-поросяток.

А ми нагадаємо, що в обласному центрі відбувся чемпіонат з автозвуку “ЕММА-2019”.

Будьте першим, хто прокоментував "Фермер з Житомирщини виробляє сік із черв’яків"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*