У Житомирі міськрада виділила 550 тис. грн. постраждалим в аварії

У Житомирі міська рада виділила по 10 тис. грн. для постраждалих в автокатастрофі під Новоград-Волинським та по 50 тис. грн. для сімей, члени яких загинули.

Сьогодні, 23 вересня, відбулася 54-та позачергова сесія Житомирської міської ради.

“Всі ви напевно вже знаєте, яка трагедія відбулася вчора. Це трагедія не лише для підприємства, й для всіх житомирян та міста заголом. Дякую всім, що зібралися на позачергову сесію” – сказав міський голова Сергій Сухомлин та запропонував почати сесію з хвилини мовчання.

Перед початком голосування міський голова зазначив: «Сьогодні на позачерговій сесії ми повинні виділити по 10 тис. грн. тим, хто потребує лікування,а також потрібно виділити гроші сім’ям загиблих – по 50 тис. грн».

Рішення про виділення із резервного фонду міста 550 тис. грн. для загиблих та постраждалих працівників Житомирського трамвайно-тролейбусного управління одноголосно підтримали присутні 32 депутати із 42.
Нагадаємо, що вчора вночі, 22 вересня, сталася страшна автокатастрофа, в якій 9 загинуло працівників КП “ЖТТУ”, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості. На виконкомі Житомирської міськради, який відбувся 23 вересня, оголошено про 3-денну жалобу.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі міськрада виділила 550 тис. грн. постраждалим в аварії"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*