Скандальна справа Чепеля: адвокат і надалі буде під домашнім арештом

За рішенням АП залишено під 24-годинним домашнім арештом адвоката Сергія Войтенка, котрого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрює як посередника при наданні неправомірної вигоди очільнику слідуправління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби в Київській області Олександру Чепелю.

Це рішення було ухвалено колегією суддів (палата у Вищому антикорупційному суді) від 22.04.2020 року.

Відзначимо, що напередодні судом було обрано С.Войтенку міру запобіжного заходу – перебування під цілодобовим домашнім арештом, якраз на вимогу прокурора САП. Адвокат не погодився з цим й була подана апеляційна скарга. Ознайомившись з нею, судді не задоволили цю скаргу.

Варто нагадати, що правоохоронцями встановлено, що податкова Київщини проводить розслідування в справі по факту несплати великої суми податків чималою килькістю ФОП в ході відносин відносин зі ТОВ «Столичною ювелірною фабрикою». Детективи вказували, що О.Чепель через С.Войтенка отримав 50 тис. доларів за закриття кримінальної справи.

Нагадаємо, що 7 квітня податківець-рекетир з Житомира Олександр Чепель попався на хабарі, суд відпустив його під заставу.

А Житомирські прикордонники втрималися від спокуси та дали відсіч хабарнику.

Будьте першим, хто прокоментував "Скандальна справа Чепеля: адвокат і надалі буде під домашнім арештом"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*