«Гламурна крихітка» – маршрутка №115 «Житомир-Озерне»

Приміські автобусні маршрути у Житомирській області подорожчали – але у зв’язку з чим? Може, почали обшивати салони маршруток алькантарою чи шкірою «наппа»? Чи це ціни на цигарки так б’ють по кишенях водіїв? Як хронічний користувач маршруток, я помітив одну цікаву річ : вартість проїзду підвищується, а якість обслуговування залишається такою ж. А може, ще й гірше.

Наприклад, на маршрут автобусів №115 (до смт Озерне) пускають старі «пазики», які вже ледь дихають. Не кажучи про те, що коїться всередині цієї залізної радянської «крихітки».

Вбрання цієї тітки вже протерте тисячами різнокаліберних сідниць. У стелі влаштовані фонтанчики з водою, краплини якої можна ловити ротом чи навіть потилицею… Люди, які працюють у Житомирі та мусять повернутися додому в Озерне, користуються саме ось такими лакшері-послугами.

А ціни все ростуть, і, як кажуть у народі: «а нам все по**й!» Так, доїхати додому можна і на нормальному автобусі «Мерседес» – і це рідкість, яка по-справжньому радує аборигенів Озерного. Звісно, люди обурені «пазиками» з дірявими сидіннями і дахом у вигляді сита. Але це всіх вже настільки «заколупало»… Що не залишається нічого, крім як платити і їхати.

Артем НОВИЦЬКИЙ

5 коментарів до "«Гламурна крихітка» – маршрутка №115 «Житомир-Озерне»"

  1. Доводилося їздити в Озерне не раз. В годину пік зазвичай пускають мерси. А вже трохи пізніше – оце “знущання” над людьми. Шкода, що немає вибору. Бо вчинити б їм тоді байкот.

  2. И 11 грн. проезд, офигели вообще!

  3. Да, действительно, в дневное время ходят современные комфортабельные автобусы. Но вечером мы словно возвращаемся на полвека назад и едем как селедки в банке в этом нещасном пазике. Это совсем несерьезно для двух крупных смт

  4. На мерсах хоча б водії адекватні і приємні, а на пазіках хамло, яке болта кладе на розклад руху. Може поїхати раніше часу відправлення і чекай наступного пазіка годину.

  5. иудей САвицкий -перевизник

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*