76-річна Ольга Габро, яка є жителькою села Борщів, розташованого в Житомирській області, завдяки своєму рецепту традиційної української страви потрапила на сторінку однієї з найпопулярніших газет у США – The New York Time.
У грудні 2020 року в газеті надрукували статтю під назвою “У російсько-українському конфлікті відкривається новий фронт: борщ”, авторкою якої стала наша землячка Марія Вареникова.
У матеріалі журналістка розповіла про історію походження борщу та бажання Росії привласнити цю страву.
Ілюстрацією до статті стали фото Оксани Парафенюк, які вона зробила у селі Борщів Житомирської області. Саме жителька цього селища – 76-річна Ольга Грабар і поділилася своїм досвідом у приготуванні ціє страви, головним секретом якої стало використання двох каструлі — одна для приготування м’яса, квасолі, картоплі, а інша – для буряка та моркви. Змішувати інгрідієнти пані закликає лише перед подачею на стіл.
Нагадаємо, що на Житомирщині 84-річна бабуся пішла до лісу по ягоди і зникла
Будьте першим, хто прокоментував "Бабуся з Житомирщини потрапила на сторінку New York Times (ФОТО)"