На лікарняні ліжка потрапили 13 випускників з Житомирщини, які отруїлися у ресторані на Буковині

Група дітей перебувала у с.Івано-Франківської області, куди вони за власної ініціативи поїхали, аби відсвяткувати випуск з гімназії. У 13 осіб діагностували сильне харчове отруєння.

вказану інформацію оприлюднили у прес-центрі ГУ Держпродспоживслужби області.

«Група коростенців приїхала відпочивати на Буковину, святкуючи свій випуск. Під час автобусного туру діти харчувалися тим, що приготували зудома, дещо купували по дорозі. По прибуттю до готелю, обідали та вечеряли тим, що запропонували працівники закладу. Перші ознаки захворювання спостерігалися у другій половині дня – більшість почало нудити, болів живіт, розпочався пронос, піднялася температура. О 23:00 годині 12 дітей та одного дорослого госпіталізували до інфекційного відділення лікарні з попереднім діагнозом: харчова токсикоінфекція. Стан хворих – середньої важкості», – зазначається в тексті повідомлення.

Обставини та деталі інциденту встановлюють фахівці.

Нагадаємо, що на Житомирщині двоє людей потрапили до лікарні через отруєння грибами, захворілі з одного району

Будьте першим, хто прокоментував "На лікарняні ліжка потрапили 13 випускників з Житомирщини, які отруїлися у ресторані на Буковині"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*