ТОП-3 коктейлів з ігристим вином Р

Ігристе вино – найдоречніший варіант для відзначення урочистих подій. Насолоджуватися маленькими бульбашками можна і просто так, без додаткових інгредієнтів. Однак, рекомендуємо вам продегустувати різноманітні коктейлі з ігристим вином, які не лише приємно вразять ваших гостей, але й дозволять вам зануритися у світ нових смакових відкриттів.

Яке вино варто придбати

Вартість шампанського, наприклад перевищує вартість того ж Просекко або Ламбруско. Разом з тим, для приготування коктейлів підходять будь-які ігристі вина, доступні для замовлення за посиланням: https://goodwine.com.ua/ua/igristye.html. Просто звертайте увагу на кількість цукру, регулюючи дозу додаткових інгредієнтів, таких як, наприклад, сироп.

Vanilla-Peach Bellinis

Компоненти:

  • свіжі або заморожені персики — 350 г;
  • мед — 2 ч. л.;
  • екстракт ванілі — 1 ч. л.;
  • апельсинова цедра— 1/4 ч. л.;
  • ігристе вино — 750 мл;
  • свіжа м’ята.

Даний рецепт призначений на 6 порцій. У разі використання заморожених персиків, спочатку варто нагріти їх до кімнатної температури природним способом, або методом розморожування з допомогою мікрохвильової печі. Після чого злийте з фруктів непотрібну рідину та пересипте їх у чашу блендера. Туди ж додайте екстракт ванілі та цедру апельсина. Далі усю суміш залийте медом та перемішуйте до отримання однорідної маси.

Доки охолоджується персикове пюре, підготуйте келихи. На дно кожного з них помістіть по 1–2 ч. л. отриманої суміші та додайте ігристого вина. Перед подачею на стіл прикрасьте коктейль листям м’яти. І ваш чудовий мікс готовий!

Prosecco Punch

Напій, створений для сніданку. Найкраще смакує з пухкими булочками з корицею. Коктейль надзвичайно швидкий та легкий у приготуванні.

Інгредієнти:

  • ананасовий сік — 90 мл;
  • мінеральна вода — 70–90 мл;
  • ігристе вино — 750 мл;
  • горілка з ароматом ванілі — 30 мл;
  • нарізаний ананас — 60–80 г;
  • 2 маленькі персики, розділені на тонкі скибки;
  • свіжа м’ята — 20–30 г;
  • цукор;
  • лід.

У миску для пуншу додайте ананасовий сік, мінеральну воду, ігристе вино, горілку, фрукти та свіжу м’яту. В отриману суміш вкиньте лід та обережно перемішайте. Доки ваш пунш охолоджується, прикрасьте келихи, змочивши краї в залишки ананаса та опустивши у цукор. Отриманий коктейль розлийте у склянки. Можна ефектно зробити це просто перед гостями.

Champagne Mules

Незвичний рецепт традиційного коктейлю.

Склад (на 2 порції):

  • горілка — 60 мл;
  • свіжий сік лайма — 60 мл;
  • імбирне пиво — 120 мл;
  • ігристе вино — 80–100 мл;
  • лайм;
  • м’ята.

Для цього коктейлю краще взяти низькі склянки. Спочатку налийте 30 мл горілки та 30 мл свіжого соку лайма. Додайте 60 мл імбирного пива. Наповніть келихи ігристим вином аж до верху. Прикрасьте листками м’яти та лаймом.

Коктейль варто подавати охолодженим. Насолоджуйтесь, дегустуючи невеликими ковтками.

Не лякайтесь експериментів. Вигадуйте власні рецепти. Тим паче, що ігристе вино чудово поєднується і з лікерами, і з бітерами, і з наливками. Окрім того, в якості альтернативи одному з традиційних алкогольних компонентів можна використати у коктейлі Просекко або Каву.

Будьте першим, хто прокоментував "ТОП-3 коктейлів з ігристим вином"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*