На Коростенщині батько, не впоравшись із зачіскою, побив свою 8-річну доньку гребінцем

17 лютого на Коростенщині правоохоронці оголосили 31-річному чоловіку підозру у нанесенні тілесних ушкоджень своїй неповнолітній дитині.

За інформацією ГУНП, на початку лютого вчителька Добринської гімназії помітила в учениці 2 класу синці. З’ясувавши у дитини, що батько побив її гребінцем, коли намагався розчесати волосся,педагог одразу повідомила поліцейському офіцеру громади.

У ситуації розбиралися коростенські ювенали. Правоохоронці встановили, що того дня батько, який виховує доньку сам, збирав дівчинку до школи, проте розлютився, коли не зміг впоратись із її зачіскою. У результаті чоловік декілька разів вдарив дівчинку гребінцем по голові та обличчю. Мати дитини позбавлена батьківських прав.

За фактом побиття відкрито кримінальне провадження. Експерти встановили, що отримані дитиною травми відносяться до легких тілесних ушкоджень. Наразі дівчинка перебуває під наглядом тітки.

Правоохоронці звертаються до громадян із закликом не залишатись байдужими до проблем дітей і відразу повідомляти про факти недогляду чи інші складні ситуації, як і зробили педагоги Добринської гімназії, аби зберегти здоров’я або й життя малечі.

Нагадаємо, що у садочку під Житомиром виник конфлікт через побиття дитини.

Будьте першим, хто прокоментував "На Коростенщині батько, не впоравшись із зачіскою, побив свою 8-річну доньку гребінцем"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*