Найближчі 10-14 днів тиск подачі води у мешканців центру Житомира буде зниженим

За інформацією КП “Житомирводоканал”, орієнтовно протягом 10 – 14 діб тиск подачі води у мешканців центральної частини Житомира може бути незадовільним. Це пов`язано з роботами із підключення новопрокладеної мережі.

На сьогодні прокладання ділянки магістрального водогону практично завершено. Попереду ще проведення гідродинамічних випробувань, промивка і дезінфекція трубопроводу. Тож фахівці водоканалу закликають містян трошки зачекати, аби усі негаразди, пов`язані з незадовільним водопостачанням відійшли у минуле.

Скоро «випробування незадовільним тиском» буде позаду, а вода до тих абонентів, які його пройшли, транспортуватиметься новим трубопроводом, який служитиме щонайменше 50 років, але нам варто пережити найскладніший етап.

Заміна 10 км зношеного магістрального водогону, якому вже за 40 і який «перепрацював» майже 20 років, дозволить нам скоротити витрати на ремонти, а вам – забезпечить надійне транспортування води; дасть змогу нам скоротити витоки, а вас «живитиме» водою, яка не зазнаватиме вторинного забруднення у мережах, роз’їдених корозією,”

– заначають на КП “Житомирводоканал”.

Нагадаємо також, що з початку року житомиряни заборгували КП “Житомирводоканал” 75 млн грн.

Будьте першим, хто прокоментував "Найближчі 10-14 днів тиск подачі води у мешканців центру Житомира буде зниженим"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*