COIN24 old
1X FAN models

На Житомирщині правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно дорожників через неналежне утримання автошляхів

На Житомирщині правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно дорожників через неналежне утримання автошляхів

Бердичівські правоохоронці встановлюють причини та обставини дорожньо-транспортних пригод, що сталися 25 листопада на автошляху Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, поблизу смт Гришківців та с. Осикового Бердичівського району. 

Внаслідок зазначених ДТП загинула 28-річна киянка, водійка автомобіля «Mitsubishi Colt», яка не впоралась з керуванням на слизький дорозі та вилетіла на зустрічну смугу, в результаті чого сталося зіткнення з автомобілем «Audi». Ще декілька чоловік отримали тілесні ушкодження.

За попередніми висновками фахівців, посадові особи Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Житомирській області не забезпечили належне утримання доріг відповідно до визначених норм та стандартів для убезпечення дорожнього руху, що й призвело до зазначених наслідків. 

Відтак за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 288 (Порушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху) КК України.

Наразі триває встановлення всіх обставин.

Нагадаємо також, що на Коростишівщині п`яний, як чіп, водій спровокував ДТП з потерпілими.

Будьте першим, хто прокоментував "На Житомирщині правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно дорожників через неналежне утримання автошляхів"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*