Житомиряни обурені антисанітарією в місті, комунальники прибирають лише після потужного “копняка під зад” (ФОТО)

Мережею ширяться світлини з різних куточків обласного центру. У своїх дописах житомиряни обурюються бездіяльністю комунальних служб та керівництва міста, адже Житомир буквально потерпає від захаращеності сміттєвими відходами. Користувачі мережі підкріплюють свої зауваження фотографіями занедбаних парків, скверів та навіть центральних вулиць міста.

Так, одна з подібних публікацій була оприлюднена у п`ятницю, 22 лютого, користувачкою мережі Юлією Борисівною.

Жінка нарікає на величезну кількість сміття та антисанітарію поблизу “Прозорого ОФісу” та території навколо фонтану на Польовій:

Наостанок житомирянка зазначає, що ситуація з кількістю сміття навколо району зрушила з місця лише після особистого звернення до міського голови Сергія Сухомлина:

“Вчора я звернулася до міського голови Сергія Сухомлина з приводу антисанітарного стану території біля Фонтану та Прозорого офісу. Сьогодні територія прибрана!”, – йдеться в тексті публікації.

Висновок можна зробити лише один: для того, аби відповідні служби просто робили свою роботу, їм потрібен потужний “копняк під зад”, але керівництво міста, вочевидь, має вагоміші причини, аби це не котролювати. Скоріше за все, є справи й поважливіше, аніж благоустрій та прибирання міста. Принаймні, день за днем вони роблять усе можливе для того, щоб переконати нас у цьому, замість того, аби просто виконувати свою роботу на благо Житомира та його мешканців…

Нагадаємо, що у Житомирі скоро розпочнеться будівництво сміттєпереробного заводу

Будьте першим, хто прокоментував "Житомиряни обурені антисанітарією в місті, комунальники прибирають лише після потужного “копняка під зад” (ФОТО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*