Житомир презентував себе Білорусі «відносно дешево» — майже за 3 млн. гривень

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко подякував усім житомирянам за підтримку в проведенні Другого форуму регіонів України та Білорусі та розповів скільки таке свято коштувало для міста.

«Хочу подякувати житомирянам за підтримку, яку отримали під час проведення Форуму, вибачитися за ті незручності, які спричинила кортежі, що були створені згідно міжнародних вимог та правил прийому глав держав, це не забаганка нашого президента, це міжнародні дипломатичні вимоги.

Дуже приємно, що ми могли презентувати Житомирщину та її потенціал нашим білоруським колегам та українцям. Нам вдалося гарне свято за відносно невеликі гроші, які ми потратили з бюджету, а це близько 2, 7 млн грн. Але ви бачили який з яким розмахом це відбулося», — зазначив Віталій Бунечко.

Під час Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь Житомир презентував місцевим жителям та гостям міста ярмарку продукцій та виробів декоративно-прикладного мистецтва України та Білорусь, виставку великогабаритної техніки, де було представлено більше 70 одиниць техніки, еко форум в ЖНАЕУ та концерт «Дружби». А також проведено восьме засідання Українсько-Білоруської консультативної ради ділового співробітництво, переговори між представниками Українських та Білоруських компаній, підписано близько 40 контрактів на суму більш ніж 500 млн. та пленарне засідання форуму з президентами Володимиром Зеленським та Олександром Лукашенко.

Будьте першим, хто прокоментував "Житомир презентував себе Білорусі «відносно дешево» — майже за 3 млн. гривень"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*