Голова Житомирської ОДА призначив собі двох нових заступників

Про це сьогодні, 22 грудня, розповів голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко під час прес брифінгу.

Зокрема підвищення та посаду першого заступника голови ОДА отримала Наталія Остапченко. Обов’язки заступника голови Житомирської ОДА тепер виконуватиме й поки діючий голова Житомирської райдержадміністрації Юрій Оханський.

 

«Володимира Федоренка на посаді першого заступника замінила Наталія Остапченко. Я її призначив і ще не встиг представити, тому що призначив лише в п’ятницю. Вона пройшла повністю всі співбесіди, й мені це надзвичайно приємно. Крім того всі співбесіди й процедурні моменти пройшов Юрій Оханський — голова Житомирської районної державної адміністрації, який також буде призначений заступником після того, як буде звільнений з посади голови райдержадміністрації», — розповів Віталій Бунечко. 

 

Після завершення прес брифінгу увесь колектив квітами та побажаннями привітав новопризначеного першого заступника Наталію Остапченко з підвищенням та новим призначенням.

До цього вона займала посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації. 

Також нагадуємо, що Житомирську облраду тепер очолює Володимир Федоренко, який до обрання був першим заступником Віталія Бунечка.

Будьте першим, хто прокоментував "Голова Житомирської ОДА призначив собі двох нових заступників"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*